Над Черноморието ще има значителна облачност, по най-южното крайбрежие с

...
Над Черноморието ще има значителна облачност, по най-южното крайбрежие с
Коментари Харесай

Облаци и вятър. Ако сте в Балкана, ще се радвате на сняг

Над Черноморието ще има забележителна облачност, по най-южното крайбрежие с валежи от слаб дъжд. Ще духа сдържан и мощен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 4 - 6°. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.

В планините ще бъде най-вече облачно с валежи от сняг. Ще духа мощен север-североизточен вятър и ще има виелици и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще към минус 4°, на 2000 метра - към минус 10°.

През идващите дни вятърът ще е сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина краткотрайно мощен от запад-северозапад. В неделя ще има променлива облачност, вероятността за превалявания е дребна.

Минималните температури ще са сред минус 9° и минус 4°, оптималните - сред 1° и 6°. В началото на новата седмица облачността ще се усили и ще е най-вече забележителна. В понеделник на обособени места в Дунавската низина, Горнотракийската низини и Източна България ще има слаби превалявания от дъжд, а в североизточните региони и планините - от сняг. Във вторник още веднъж бързо ще застудее, към момента в планинските региони ще има изолирани слаби снеговалежи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР