Изстрелването на ракета Atlas 5 на United Launch Alliance, носеща

...
Изстрелването на ракета Atlas 5 на United Launch Alliance, носеща
Коментари Харесай

Изстрелването на Boeing Starliner се забави с още четири дни за тестове за проверка на отстраняването на изтичане на хелий

Изстрелването на ракета Atlas 5 на United Launch Alliance, носеща тежката капсула Starliner на Boeing, беше отсрочено с още четири дни, от петък до идващия вторник, с цел да се даде време на инженерите да се уверят, че дребното приключване на хелий в задвижващата система на кораба на екипажа е отстранено, споделиха чиновници във вторник.

Излитането от площадка 41 на станцията на галактическите сили на Кейп Канаверал в този момент е ориентирано за 4:43 следобяд EDT 21 май, определяне на докинг на Международната галактическа станция на идващия следобяд. Очаква се полетът да завърши с кацане в Уайт Сандс, Ню Мексико, към 30 май.

Командирът на задачата Бари „ Бъч “ Уилмор и вторият водач Сунита Уилямс се надяваха да излетят с първия пилотиран аероплан на Starliner полет предишния понеделник. Те бяха в развой на свързване, когато противоположното преброяване беше прекъснато заради проблем с клапан за освобождение на налягането на кислорода в горния стадий на ракетата Centaur.

по време на първичен непилоте...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР