Над 80 души се събраха през дома на Мехмед снощи

...
Над 80 души се събраха през дома на Мехмед снощи
Коментари Харесай

Момчилград срещу Мехмед: Камъни за него, да мре като куче!

Над 80 души се събраха през дома на Мехмед нощес и желаеха да го линчуват. 25-годишният мъж бе задържан през вчерашния ден за убийството на дребната Дамла. Полицията разгласи, че той е направил цялостни признания. Майка му обаче го отбрани и изясни, че той обичал детето и не може да е килърът му. " Искам ей тия камъни да му хвърля... Ей тука да го вържем... И целия град да го замеря ", закани се жена, включила се към митинга пред блок " Сава ".

Един от мъжете пък настоя Мехмед да остане в пандиза до живот. " Да не стане отново, че е болен и след шест месеца да е на независимост ", сподели той. Друг викна зад него: " Да мре като куче ".

Един от протестиращите пък упрекна полицията и прокуратурата, че три дни знаели кой е килърът, само че не го хващали.

" Ако беше избил второ дете, трето дете? Може ли да ми гарантирате, че след шест месеца като умопобъркан няма да го пуснат? ", не спираше мъжът.

Разплакана жена пък изясни, че и тя има щерка. " Нямам думи, не сме спали от боязън ", сподели тя.

Междувременно познати на фамилията на задържания Мехмед обясниха, че роднините на младия мъж са били съветвани от доктор да го закарат на обзор при психиатър, написа 24rodopi.

" Обърнете внимание на това момче, то се нуждае от психиатрична помощ, закарайте го при експерт ", били думите на медика.

Според юрист Марин Марковски пък информацията по случая е прекомерно малко, с цел да се приказва каква присъда грози Мехмед. " Самопризнанието не е безспорното доказателство ", изясни той пред Bulgaria ON AIR.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР