Над 50 студенти в Плевен ще посрещнат студентския празник по

...
Над 50 студенти в Плевен ще посрещнат студентския празник по
Коментари Харесай

Студенти „празнуват“ като доброволци в Плевен

Над 50 студенти в Плевен ще посрещнат студентския празник по необикновен за тях метод. Възпитаниците на Медицинския университет са доброволци в разнообразни клиники на Университетската болница „ Д-р Георги Странски “, както и в лабораторията за PCR проби.

Неоценима е помощта на студентите доброволци. Това е едно необикновено учебно заведение за тях, сподели ректорът проф. доктор Славчо Томов.

„ Безрезервно, на доброволчески начела и принцип, те се включиха и вземат участие в това да подкрепят клиничните структури. Едно огромно благодаря “, им сподели той посредством стратегия „ Хоризонт “ на БНР.

„ На 8 декември нашите студенти ще са в малко по-необичайна среда и аз ги апелирам да създадат по този начин, че да се съберат в по-тесен кръг – с най-близките си, и да отбележат този празник. Защото откакто премине всичко, и самата зараза, да, ние ще имаме опция в действителност да честваме, само че би трябвало да оцелеем, на първо място би трябвало да оцелеем “, продължи проф. доктор Славчо Томов.

„ Пожелавам им да запазят положителното у себе си и това, което сложната обстановка възпламени у тях, да продължат да го носят по време на целия си професионален път от тук нататък “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР