Над 350 роми от махалата в в Пазарджик са окупирали

...
Над 350 роми от махалата в в Пазарджик са окупирали
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Жертвите в автомелето в Пазарджишко са били младоженци, 350 роми нахлуват да громят болницата, полиция и жандармерия едва ги озаптяват!

Над 350 роми от махалата в в Пазарджик са окупирали нощес болничното заведение в регионалния град, откакто се схванало, че 18-годишният Наско и 22-годишната Нина са починали в кървавото меле сред селата Братаница и Ветрен. Младите хора неотдавна били правили женитба, когато в махалата се разчуло за нещастието, всички се вдигнали и окупирали здравното заведение. Събрали се за към 15-20 минути стотици роми. Викали, крещели и заплашвали, само че няма ударен доктор или пък какъвто и да е случай.

Веднага на място, с цел да се озаптят ромите са били изпратени 5 полицейски коли с служители на реда и следови кучета. Намесила се е и жандармерията. Всичко това е било направено за да се обезпечи спокойна работа на лекарите от незабавното поделение.

Водачът, който също е на 22 и се споделя Олег, е настанен в същата болница. Няма заплаха за живота му. Нито един от тримата в колата не е имал шофьорска брошура, научи още БЛИЦ. Чакат се алкохолните проби на Олег, с цел да се види в какво положение е карал той.

Както първо БЛИЦ заяви нощес към 18 часа поради висока скорост БМВ се обръща на пътя и се забива в дърво. На място умира 22 годишният Наско, а малко по-късно в болничното заведение от раните си издъхва и младата му брачна половинка Нина.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР