Над 30 сигнала за наводнения са постъпили в противопожарните служби

...
Над 30 сигнала за наводнения са постъпили в противопожарните служби
Коментари Харесай

Порой наводни три отделения в болницата в Пазарджик

Над 30 сигнала за наводнения са постъпили в противопожарните служби в региона след интензивния дъжд, който падна през днешния ден. Сред засегнатите публични здания са МБАЛ - Пазарджик и болница „ Ескулап “, съобщи БГНЕС.
Към момента няма данни за бедстващи и потърпевши хора. Три отделения на Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Пазарджик бяха под вода по обяд. Заради пороя се наложи и незабавното им избавяне. В него се включиха даже и шефът на болничното заведение доктор Васил Вълчев, зам.-директорът Дора Шопова и основната сестра Елена Станчева.
До евакуирането на пациенти от наводнените отделения не се стигна. Спасени бяха и медикаментите от аптеката в болничното заведение.
Освен регионалната болница от дъжда е била наранена и частната болница “Ескулап “. Над 30 са сигналите за наводнени здания, приземни етажи и улична инфраструктура на територията на региона, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. За по-малко от час пет екипа на пожарната са оказали помощ в 22 от случаите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР