Над 200 нови игрални филма и телевизионни продукции с думата

...
Над 200 нови игрални филма и телевизионни продукции с думата
Коментари Харесай

Коледните филми този сезон са 4 пъти повече, отколкото преди 10 години

 mymotto
Над 200 нови игрални кино лентата и телевизионни продукции с думата " Коледа " в заглавието могат да се открият в платформата IMDB този сезон.

Това написа, като отбелязва, че заглавията, планувани за актуалната година и свързани с Коледа, са два пъти повече от тези през 2016 година (преди 5 години) и четири пъти повече от тези преди 2021 година

При това английската медия позволява, че действителният брой на празничните филми е още по-голям този сезон - инспекцията ѝ включва единствено тези с " Коледа " в заглавието.

Коледните продукции, създаващи настроени преди празниците, се радват на известност от десетилетия ( " Наистина обич " и " Сам у дома " ще се гледат от доста хора и тази година), само че в този момент, наподобява, и телевизионните канали, и огромните стрийминг платформи са разкрили, че жанрът върви ръка за ръка с високи рейтинги.

Би Би Си отбелязва, че взривът на нови заглавия може да се свърже с решението на американския кабелен канал Hallmark да пусне специфичен коледен сезон през 2009 година (Countdown To Christmas). Четири истински продукции са показани в първото издание; тази година - в която сезонът стартира по-рано, на 22 октомври - са 42.

Основният съперник Lifetime отвърна с 35 лични заглавия към Коледа. Свой отговор обаче имат и платформи като " Нетфликс ", които оферират филми с имена като Джон Клийз от " Монти Пайтън ", Келси Грамар и Брук Шийлдс.



Филмът с Клийз, Грамър и Лиз Хърли да вземем за пример,, е история за четири сестри, събрали се за Коледа в йоркширско имение и сблъскали се с тайните, разделили ги преди доста години.



На кино също могат да се видят продукции с добре познати имена - като да вземем за пример с Кира Найтли. В тази черна комедия Найтли и Матю Гуд вършат коледно тържество, до момента в който се задава Апокалипсисът.

"За феновете това е просто метод да избягат и най-малко два часа да усещат малко мир посред лудостта на празничния сезон и лудостта на света, в които живеем в последните две години. "
Брандън Грей,
водещ на подкаст в "Холмарк "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР