Над 20 кучета на територията на Благоевград са пуснати отново

...
Над 20 кучета на територията на Благоевград са пуснати отново
Коментари Харесай

Над 20 нови бездомни кучета са пуснати в Благоевград

Над 20 кучета на територията на Благоевград са пуснати още веднъж от неустановени за момента причинители. В центъра на града, чиновници от звено „ Инспекторат “ и Оперативна програма „ Общински подслон за безстопанствени животни “ установяваха съществуването на нови огромни кучета, като откриха, че те са без марки. За следващ път Благоевград става обект на сходно нахлуване.

Някой „ чисти ръцете “ си, прехвърляйки отговорността и казуса на общинското локално управление.
Деятелите на закононарушението избират места, които не са обхванати от видеонаблюдението, което усложнява разкриването на причинителите.

В момента новопуснатите бездомни кучета са в центъра н града, само че това не изключва появяването на нови такива и в кварталите на Благоевград.

Молим всеки, който забележи неправда или има подозрения за осъществяване на сходни действия неотложно да подаде сигнал на дежурната телефонна линия на Община Благоевград - 073/88 44 34, 073/ 88 44 06, на тел. 112 или да направи снимков материал на регистрационния номер на колата/ микробуса, от който се пускат животните и да го изпрати на фейсбук страницата на Община Благоевград.

*Снимката е илюстративна!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР