над 2 хиляди души са участвали в своеобразния кастинг за

...
над 2 хиляди души са участвали в своеобразния кастинг за
Коментари Харесай

Над 2 хил. души са поискали да станат политици при Слави Трифонов

над 2 хиляди души са взели участие в самобитния кастинг за политици, който телевизионният водещ Слави Трифонов разгласи през септември. Това се схваща от писмо от Трифонов, изпратено до медиите от екипа му.

" А процесът не е приключил. Той продължава. Защото всеки, който има предпочитание, качества и благоприятни условия, би могъл да се включи ", написа телевизионният водещ.

Той показва, че предпочитание да станат политици са изявили българи, приключили влиятелни университети освен в страната, само че и Йейл, Харвард и Кеймбридж, хора с сполучлив бизнес по света и българи от целия публичен, политически, професионален и културен живот.

Трифонов прибавя, че се е свързал с българи, постигнали " безусловни триумфи " на всички места по света, които ще организират дружно с него събеседванията с кандидат-политиците. Събеседванията ще са по три тематики - " Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация ", " Образованието – най-важната част за възхода на нацията " и " Съдебната система – главен проблем на страната ".

" Така че, уважаеми съграждани, ние продължаваме ", приключва писмото на Слави Трифонов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР