Над 1400 души са убитите в Израел при нападенията на

...
Над 1400 души са убитите в Израел при нападенията на
Коментари Харесай

Нетаняху обеща да унищожи Хамас

Над 1400 души са убитите в Израел при нападенията на „ Хамас “, а 2450 души са починали при ответните израелски удари в линията Газа

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху свика за първи път на съвещание разширения ексклузивен кабинет, и сподели, че демонстрираното национално единение е изпратило обръщение и вкъщи, и в чужбина, до момента в който страната се приготвя унищожи  Хамас в Газа, съобщи „ Ройтерс “, представен от Българска телеграфна агенция.

„ Приветстваме някогашния опозиционен народен представител Бени Ганц, който се причисли към държавното управление дружно с няколко членове на неговата партия последната седмица “, сподели Нетаняху и добави, че всички министри „ работят непрекъснато, в обединен фронт “.

„ Хамас “ смяташе, че ще бъдем унищожени. Ние сме тези, които ще унищожим „ Хамас “, закани се Нетаняху.

Междувременно стана ясно, че над 1400 души са убитите в Израел при нападенията на въоръжените отряди на палестинската формация, съобщи „ Франс прес “.

Палестинският министър на опазването на здравето в следената от „ Хамас “ линия Газа заяви, че при ответните израелски удари са починали 2450 души. Според същия източник броят на ранените е 9200.

Днес Израел удостовери, че е възобновил водоснабдяването в южната част на анклава след седемдневно спиране, подредено за наказване поради нападението на „ Хамас “ против израелска територия. Според израелския министър на енергетиката Израел Кац това ще насърчи евакуацията на юг.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР