Над 130 деца от ІI клас на възраст 8-9 години

...
Над 130 деца от ІI клас на възраст 8-9 години
Коментари Харесай

Приключиха състезанията „Бързи и сръчни“ за II клас

Над 130 деца от ІI клас на възраст 8-9 години от 11 учебни заведения от Варна се включиха в спортния празник „ Бързи и сръчни “. Състезанието се провежда от дирекция „ Спорт “ при Община Варна. Надпреварата се организира в Първа езикова гимназия.

Най-сръчни се оказаха възпитаниците на СУ „ Димчо Дебелянов “, които сграбчиха златните медали и шампионската купа, побеждавайки във финалното тичане СУ „ Ангел Кънчев “. В конкуренцията за третото място ОУ „ Иван Вазов “ изпревари с дребна разлика децата на СУ „ Найден Геров “, които са четвърти.

Всички участници получиха грамоти и сувенири. В края на надпреварите беше изтеглена лотария с дарове, обезпечени от Община Варна, като огромната премия - велосипед, завоюва ученичка от ОУ „ Ангел Кънчев “.

Последното съревнование „ Бързи и сръчни “ I клас за сезон ЕСЕН 2018 ще се организира на 6-ти декември от 15.00 часа в залата на Първа езикова гимназия. Проявата е част от тактиката на Община Варна за развиване на детско-юношеския спорт и има за цел да разпространява дейния и здравословен метод на живот измежду дребните учениците, оповестяват от дирекция „ Спорт “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР