Над 11 хиляди турски граждани са поставени под карантина в

...
Над 11 хиляди турски граждани са поставени под карантина в
Коментари Харесай

Над 11 хиляди турски граждани са поставени под карантина

Над 11 хиляди турски жители са сложени под карантина в общежития в страната, откакто са се завърнали от чужбина, заяви министърът на младежта и спорта Мехмет Мухаррем Касапоглу, представен от турската частна телевизия НТВ, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1983
Завърналите се в Турция, общо 11 269 души, са разпределени в 36 освободени общежития в 23 окръга на страната, посочи министърът.

Турци не съблюдаваха карантината и олекнаха с 6300 лири

Регистрираните в Турция смъртни случаи от Ковид-19 са към този момент 30, а броят на доказаните случаи на болестта доближи 1236 души, заяви нощес здравният министър.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1983  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР