Над 1000 лв. може да бъде цената на застраховката “Гражданска

...
Над 1000 лв. може да бъде цената на застраховката “Гражданска
Коментари Харесай

Шок! Гражданската отговорност скача до 1000 лв.

Над 1000 лева може да бъде цената на застраховката “Гражданска отговорност” за водачите, които причинят злополука. Консултантът по въвеждането на системата бонус-малус за застраховката „ Ърнст енд Янг “ показа в Комисията за финансов контрол окончателния си отчет, оповестява в. "Труд ".

В него консултантът е създал 11 вероятни сюжета за система бонус-малус в България. Обсъжданите разновидности плануват изрядните водачи да получават бонус сред 7% и 40%, a за нарушителите полицата да нарастне с сред 180% и 400%.

Това значи, че при съществени нарушавания на пътя цената може да нарасне сред 3 и 5 пъти. В момента цената на “Гражданска отговорност” за кола с мотор 1,6 куб. см., с регистрация в София и притежател на междинна възраст, който не е правил нарушавания, е към 220 лева

Това значи, че полицата за този водач може да нарастне до над 1000 лева, в случай че аргументи злополука и бъде определен разновидността с най-голямо утежнение на цената за нарушителите. Цената на наложителната лавица ще нараства освен, в случай че водач аргументи злополука, а и в случай че има санкции на КАТ за нарушавания, които покачват риска от злополука.

Това са да вземем за пример санкции за шофиране след приложимост на алкохол или с превишена скорост, отнемането на преимущество и погрешно изпреварване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР