Над 100 българи са блокирани на летището в Бари. Пред

...
Над 100 българи са блокирани на летището в Бари. Пред
Коментари Харесай

Над 100 българи са блокирани на летището в Бари повече от 15 часа

Над 100 българи са блокирани на летището в Бари. Пред БТВ сънародниците ни описват, че към този момент над 15 часа са без информация по какъв начин ще бъдат превозени до България.

Полетът от Бари до София е трябвало да излети нощес в 22:35 ч. българско време. Първоначално пасажерите са осведомени за забавяне от над 2 часа, споделя Филип Петрунов.

Суматохата обаче настава след качването им в самолета.

„ При водача влизаха, излизаха, говореха по телефона. След което стюардесата споделя: Полетът се анулира. Не дадоха никакво пояснение, споделиха, че ще получим информация. По принцип един от пасажерите, който е авиомеханик, приказва с водача - водачът сподели, че му е изтекло работното време, и няма повече да извършва полети, тъй като бил през целия ден на кафета и е неприемливо да лети към София. Доколкото разбрахме, в София е имало и гръмотевици и стихия “, споделя Филип.

Представител на самолетната компания не е имало, споделя още сънародникът ни.

„ Тук сме повече от 12 часа, без никаква помощ, без храна, без подпомагане. Това е неприемливо. Малки деца спят на пейките. 4-5 души пуснаха есемеси, че екипът прави всичко допустимо да откри хотели. За над 120 души това е невероятно. Ние търсихме хотели, само че всичко беше затворено “, изясни мъжът.

Свързахме се с самолетната компания - оттова се ангажираха да ревизират случая. А пасажерите са безапелационни, че ще търсят правата си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР