Над 10 000. Толкова са заявените членски карти в Левски

...
Над 10 000. Толкова са заявените членски карти в Левски
Коментари Харесай

Над 10 000 членски карти заявени в Левски

Над 10 000. Толкова са декларираните членски карти в Левски за по-малко от две седмици, осведомят от клуба.

Кампанията " Аз съм " Левски " стартира на 30 септември и реализира впечатляващи резултати в границите на половин месец.

Видове карти:

Бронзова членска карта - 19,14 лева

-Картата идва в специфичен подаръчен плик, приветствена картичка и два неповторими продукта от серията " Аз съм Левски " (химикалка и магнит). Заедно с това картодържателят получава 10 % отстъпка за билети, 10% отстъпка за абонаментни карти и 10 % отстъпка за музея, дружно с извънредно наличие за картодържатели.
 Левски няма да продава Найджъл Робърта и Паулиньо в Русия
Левски няма да продава Найджъл Робърта и Паулиньо в Русия

Двамата съвсем несъмнено ще останат до зимата на " Герена "

Сребърна членска карта - 72 лева

-Картата идва в специфичен подаръчен плик, приветствена картичка, продуктите от бронзовия пакет + още три неповторими продукта от серията " Аз съм Левски " (шише, калъф за документи и ключодържател). Заедно с това картодържателят получава 15 % отстъпка за билети, 15% отстъпка за абонаментни карти, 5% отстъпка за почитател магазина, 25% отстъпка за музея и 5% отстъпка за храни и питиета на стадиона, дружно с извънредно наличие за картодържатели, съответните изгоди и сезонни понижения.

Златна членска карта - 200 лева

-Картата идва в специфичен подаръчен плик, приветствена картичка, продуктите от сребърния пакет + още три неповторими продукта от серията " Аз съм Левски " (луксозен несесер, антис-трес топка и значка). Заедно с това картодържателят получава 25 % отстъпка за билети, 20% отстъпка за абонаментни карти, 10% отстъпка за почитател магазина, 50% отстъпка за музея и 10% отстъпка за храни и питиета на стадиона, дружно с извънредно наличие за картодържатели, съответните изгоди и сезонни понижения.

Семейна членска карта - 200 лева

-Картата идва в специфичен подаръчен плик, приветствена картичка и четири неповторими продукта от серията " Аз съм Левски ", направени особено за фамилии. Сред тях са футболна топка, плюшено лъвче, пъзел със фотография на " Герена " и стенен часовник. Заедно с това картата дава 25 % отстъпка за билети, 20% отстъпка за абонаментни карти, 10% отстъпка за почитател магазина, 50% отстъпка за музея и 10% отстъпка за храни и питиета на стадиона. Към тях се включват самостоятелна карта за всеки член на фамилията, безвъзмезден билет за домашен мач на член от фамилията при предварителна поръчка, едно гратис посещаване на музея, както и извънредно наличие за картодържатели и съответните изгоди и сезонни понижения.
 Поредното издание на шампионата в памет на Павел Панов събира деца и ветерани от Левски
Поредното издание на шампионата в памет на Павел Панов събира деца и ветерани от Левски

Организатори на шампионата са Община Петрич и кметството в Самуилово

Платинена членска карта - 1914 лева.* (Лимитирана серия от 200 карти)

-Картата идва в специфичен подаръчен плик, приветствена картичка и три специфични продукта за притежателите на платинена членска карта. Сред тях са фланелка с подписи от футболистите индивидуализирана с име и номер по желание, първокласен плакет и първокласна раница. Заедно с това картата дава безвъзмездни билети за домакинските мачове - достъп до VIP бранша за целия сезон, 20% отстъпка за почитател магазина, подписи от целия тим, неограничени безвъзмездни билети за музея - за картодържатели и за техните другари, безвъзмезден кетъринг във VIP зоната, аниматор за деца по време на домакинските мачове.

Към тях се включват извънредно наличие за картодържатели и съответните изгоди и сезонни понижения.

*Собственици на VIP абонаментни карти могат да си вземат платинена членска карта със надлежно доплащане.

Диамантена членска карта - 10 000 лева (лимитирана серия от 20 карти)

-Картата идва в специфичен подаръчен плик, приветствена картичка, продуктовата серия от платинения пакет и още пет специфични продукта за притежателите на диамантена членска карта. Сред тях са писалка " Parker " с гравирано име, топка на първия тим с подписи, първокласен бележник, първокласен плакет и първокласна запалка. Заедно с това картата дава всички изгоди на платинения пакет, достъп до президентската ложа за целия сезон, самостоятелна вечеря с управлението на " ПФК Левски ", присъединяване в една подготовка с тима, 30% отстъпка за почитател магазина, пътешестване с тима за един мач или лагер в чужбина и/или отвън София, достъп до съблекалнята след един мач във всеки полусезон и една лична историческа сказка в музея на " ПФК Левски ". Към всичко това се включва извънредно наличие за картодържатели и съответните изгоди и сезонни понижения.
 Левски трансформира схемата си на игра
Левски трансформира схемата си на игра

Това се постанова поради оставането на Робърта в отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР