Над 1 млрд. лв. се дават за ремонти и строителство

...
Над 1 млрд. лв. се дават за ремонти и строителство
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Само работа показваме, останалите да си плямпат

" Над 1 милиарда лева се дават за поправки и строителство в областта на образованието от районното министерство, настрана се дават от Министерство на образованието ", акцентира министър председателят Бойко Борисов по време на откриването на осъвременената образователна база на Национална спортна академия (НСА) в Студентски град.

" Хейтърите на следващия ден могат да кажат, че има спор на ползи, тъй като в тази постройка съм защитавал докторантура. Не единствено, че я спасихме от кражба тази постройка, а те ми приказват за корупция и нелепости. Не единствено, че не откраднахме, а ги дадохме на академията, да си ръководи. И във Военна академия вършим същото каквото в НСА, само че с два месеца " обратно, сподели Борисов преди кметът Фандъкова да пререже лентата на ремонтираната база. После министър председателят попита дали стаята му, където е защитил дисертацията си, също е отремонтирана.

" Само работа и демонстрираме, останалите да си плямпат. За 10 години имаме какво да покажем. За 100 години имаме какво да покажем ", съобщи Борисов по време на формалната част.

Борисов разяснява и въпроса с българския сектор в новата Европейска комисия. " За ресори сега е неверно да се приказва, тъй като все някоя страна ще отреагира. Аз съм уверен, че ще имаме сектор, който хем ще ни хареса, хем е съвременен, заслужен за България, само че и най-малко три пъти по-голямо финансиране от досегашния ", разяснява министър председателят по отношение на ресора на българския еврокомисар в новия състав на Европейската комисия.

Все още няма изясненост кой сектор ще получи България в новата Европейска комисия и, до момента в който това публично не стане ясно, тематиката няма да бъде коментирана, сподели Борисов. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР