Начинанията са успешни. За разлика от професионалните ви успехи в

...
Начинанията са успешни. За разлика от професионалните ви успехи в
Коментари Харесай

Днес Е Много Коварна Сряда За Тези Зодии! Алена Ни Спасява, Гледайте Да Не Се Подхлъзнете!

Начинанията са сполучливи. За разлика от професионалните ви триумфи в персоналния живот сте напрегнати. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на връзките ви с сътрудниците, тъй като ще изнервите ситуацията.

Близнаци
Ако се занимавате с изкуство, жънете триумф. Признанието ще ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в силите и опциите си. Активната работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на връзките с сътрудниците ви, в която и професионална сфера да сте заети. Налага се да коригирате проектите си.

Рак
Деловите диалози през днешния ден са затруднени. Не уговаряйте среща с другари и не спорете с околните си, в случай че ви товарят със задания. Успехите от започнатото в деня не са сигурни, макар че може да ви зарадват. Ще се сблъскате с недоброжелатели. Не ви предлагам да действате импулсивно, в случай че замисленото за този ден не носи предстоящите резултати.

Лъв
Очаквайте непредвидени компликации и спорове с близки хора през днешния ден, само че не трябва да се отказвате от отговорностите си. Не планирайте настоятелен срещи и не влизайте в спор с никого. Напрегнати сте, по тази причина не е изключено триумфът да се отклони от пътя ви, само че за малко. Не бъдете прибързани.

Дева
Неочаквана вест ще пренареди целите ви за деня. Сключените контракти са печеливши. Възникнали спорове с сътрудниците ви, за които не съществува основателна причина, са мотив за раздразнителност. Не пътувайте и не уговаряйте настоятелен срещи, с цел да избегнете разправиите и проблемите.

Везни
Стабилизирайте постигнатото досега и не подценявайте дейностите си. Харчете получените пари с мярка. Звездите ви закрилят, само че не би трябвало да сте прибързани и да действате импулсивно. Обмисляйте добре думите си. Лошото ви въодушевление може да стане причина за проблеми на работното ви място.

Скорпион
Вгледайте се в себе си и преценете къде допускате неточности в миналите няколко дни, тъй като повода за проблемите значително се крие във вас. Не хвърляйте виновността за ставащото върху близките. Няма да заслужите по-голямо самопризнание за личните си благоприятни условия, в случай че се пробвате да докажете, че повода не е във вас.

Стрелец
На работното място не се захващайте с неразбираеми задания, с цел да избегнете заплахата от финансови загуби поради ваши неточности. В този ден не планирайте среща с сътрудниците си и не спорете с никого, даже да ви се желае да докажете нечий пропуск. В персоналния ви живот са вероятни затруднения, само че те са преодолими.

Козирог
Възможни са финансови разтърсвания. Ще ви се насъбере доста поради финансовите проблеми. Следобед ви чака среща с ваши другари и сътрудници. Не се съгласявайте на спомагателна работа, даже и да е доходна, тъй като рискувате да се неуспехите.

Водолей
В този ден страстта няма да ви разреши да изслушвате сътрудниците си, в случай че сте на работното си място. Готови сте да спорите, само че рискувате да навредите на работата си. Предпазвайте се от безпричинна рецензия, с цел да не си спечелите неприятели. Ако премълчавате, работата ви спори, а вечерта ще сте удовлетворени от постигнатото.

Риби
Изкушени сте да поставите ново начало, само че всяко преждевременно деяние е във ваша щета. Въпреки това триумфът е с вас, в случай че си наложите самообладание и разчитате на себе си. Подгответе се за под напрежение ден. Обмисляйте добре дейностите си и няма да допускате грешкиь водещи до загуби.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР