Началото на връзката може би не е най-подходящото време да

...
Началото на връзката може би не е най-подходящото време да
Коментари Харесай

Признаците, че това не е вашият човек

Началото на връзката може би не е най-подходящото време да гледаме с сериозно око на половинката си, само че от време на време пред нас се разкриват обстоятелства, които би трябвало да ни подскажат, че нещо не е наред. И в случай че индивидът до вас може да има токсично влияние е добре да го знаете овреме. Ето какви са признаците, че си имате работа с подобен вид:

1.Ако подлага на критика някогашната си непрекъснато

Естествено, че предната му връзка не е завършила по негова виновност. Даже се чуди по какъв начин може да е имал връзки с онази „ лудата “ и я дефинира с какви ли не прилагателни. Това не е добър знак, този човек не е податлив да се вгледа в себе си и да потърси виновността си. Вие ще носите виновност за всичко.

2.Винаги има неприятен шанс

Все на него не му върви и в никакъв случай не попада на смислено момиче. Дали? Или просто той прави едни и същи неточности и е необикновен лакомец? Времето ще покаже, само че този човек се усеща прелестно в ролята на жертва.

3.Ако не задава никакви въпроси

Вие сте при започване на връзката си и нямате самообладание да научите освен това за него? Въпросите като че ли се изливат от вас, единствено че той не ви пита нищо. Все едно, че не го интересува. Ами, това е, тъй като в действителност не му пука, той е център на света, не вие.

4.Уважава тези над него и мачка тези под него

Не ви би трябвало човек с сходно отношение към света. Той ще ви изостави сега, в който няма потребност от вас.

5.Ако не ви гледа в очите

Това е човек, който няма храброст да взима решения и който евентуално не е откровен с вас. За какво ви е?

6.Мнението му се сменя със скоростта на светлината

Честито! Нямате никаква сигурност с него и можете да попаднете в листата с някогашните когато и да е без ясна причина. Много е евентуално даже и да не разберете по кое време и по какъв начин се е случило.

7.Той е ленив и не вижда нищо смущаващо в насилието

Човекът, който няма тласък да се развива и също така е податлив към принуждение, може да бъде видян доста бързо. Стига да приемате знаците в държанието му и да не се самозаблуждавате. Ако не желаете да завършите с мъж, който няма капацитета да се грижи за вас и да ви обсипва с обич, а не с обвинявания, бягайте далеко.

8.Не приема отвод

Той не може да повярва, че предпочитате довечера да си починете у дома пред това да излезете с него и упорства, до момента в който не се пречупите? Това не е по никакъв начин добре. Трябва да знаете, че мъжете, които не одобряват отвод са доста несигурни.

9.Ако се държи жестоко

Няма нищо по-отблъскващо от мъж, който не умее да нацелва верните думи и непрекъснато наскърбява другите. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР