Началото на строителните дейности на новата улица Промишлена“ бе поставено

...
Началото на строителните дейности на новата улица Промишлена“ бе поставено
Коментари Харесай

Илко Стоянов: Улица Промишлена ще бъде завършена още следващата година, ако избирателите ми дадат тази възможност 

Началото на строителните действия на новата улица „ Промишлена “ бе сложено в края на месец юли 2023 година. Инфраструктурният план е стратегически за Благоевград и ще реши един от огромните проблеми с трафика в града. " През месец юли дружно започнахме построяването на новата улица " Промишлена " - една от най-важните улици за Благоевград! Тя освен ще облекчи съществено трафика в града, само че и ще свърже кварталите " Еленово " и " Струмско ". Пешеходците също ще бъдат доста по-улеснени. ", сподели самостоятелният претендент за кмет Илко Стоянов.
До този миг нито един различен кмет не бе успявал да обезпечи позволение за градеж и финансиране за тази толкоз значима за Благоевград улица. " Разрешението за градеж постигнахме с воля и работа, а финансирането съумях да осигуря посредством поредна и далновидна политика, както и с конструктивен разговор с Министерство на регионалното развитие ", разясни Стоянов.
" Още на самото разкриване споделих, че в този момент слагаме новото начало и в случай че вие, жителите на Благоевград, ми дадете опция, мога умерено да обещая, че улица " Промишлена " ще бъде приключена още в първата година на идващия мандат! ", безапелационен бе Илко Стоянов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР