Началото на политическата седмица вещае интересни събития. Забелязваме едно известно

...
Началото на политическата седмица вещае интересни събития. Забелязваме едно известно
Коментари Харесай

Росен Желязков: Ако излъчим кабинет, ще искаме подкрепа, но без да търсим коалиционна формула

Началото на политическата седмица вещае забавни събития. Забелязваме едно известно сгъстяване на диалозите. Такива крайни изказвания " няма с този мандат или с присъединяване на ГЕРБ "  би трябвало да се вършат, откакто мине лидерска среща. Такава би трябвало да има и това е най-естественото в тази политическа обстановка. Това съобщи в ефира на  председателят на Народното събрание Росен Желязков. 

По думите му диалозите с ПП-ДБ минават в тона на положителните политически практики. " Когато две политически обединения, които са били антагонисти в предизборната акция, съумеят бързо да седнат на масата и да беседват за общи цели. Това демонстрира по-висока политическа просвета, от тази, която наблюдавахме през последните две години. Това на нас ни даде съображение да считаме, че в действителност има опция първата и втората политическа мощ да вървят към взаимно ръководство с доста явен небосвод и цели ", уточни той.

И добави: " Когато едната политическа мощ, и то преди водачите да седнат на масата на диалозите и да дефинират ясното си политическото си държание – съобщи, че желае поддръжка без каквото и да се съгласяват на каквото и да било присъединяване в взаимното ръководство – значи, че се слагат условия, на които като че ли да се откаже ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР