Началото на новата година е идеалното време за физическо и

...
Началото на новата година е идеалното време за физическо и
Коментари Харесай

Съвети за уелнес от най-добрите здравни места в света за подобряване на ума и тялото

Началото на новата година е идеалното време за физическо и психическо нулиране, слагане на цели за по-здравословен метод на живот през идващите 12 месеца.

Тази наклонност се чака да бъде още по-силна през 2024 година, защото повече от нас се концентрират върху подобряването на настроенията, балансирането на мозъците и възприятието, че са по-енергични.

Ники Смирни, създател на водеща европейска компания за благоденствие Travelgems, следи детонация на интерес към уелнес почивките.

„ Виждаме, че хората, които се отдръпват, търсят трансформиращи прекарвания, които предизвикват физическото здраве, умствената изясненост, прочувствения баланс и възприятието за цел “, споделя тя. „ Те търсят специфични прекарвания, които им оказват помощ да израснат, да се свържат с други, които споделят сходни ползи и потребности, и да опознаят себе си по-добре. “

Множество места за отдих оферират стратегии, съсредоточени върху разнообразни потребности, само че в случай че можете Не си позволявате да се регистрирате в клини...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР