Началото на 2024 г. за много хора започна със своеобразен

...
Началото на 2024 г. за много хора започна със своеобразен
Коментари Харесай

Неочакван ход от Дженифър Анистън

Началото на 2024 година за доста хора стартира със самобитен преглед на отминалата година под формата на обява в обществените медии. Много звезди също трансферираха последните 12 месеца за няколко секунди в клипове.
 Дженифър Анистън искрено за секс сцената с Джон Хам в The Morning Show
Дженифър Анистън искрено за секс сцената с Джон Хам

Чувствала ли се е неловко актрисата

Сред тях беше и Дженифър Анистън. Макар да разгласява в Instagram относително рядко, тя не пропусна опцията да прегледа какво й се е случило през отминалата година.

Виждаме я в няколко забележителни вечерни рокли като късо мини в сребристо или прилепнала по тялото рокля в цвят " шампанско ", с цел да отбележим за следващ път страхотната физика на актрисата на 54-годишна възраст.

Останалите фрагменти са свързани със събиранията й с другари, обичаните й кучета, личната й марка козметика Lola Vie, както постоянните й тренировки. Разбира се, още веднъж не виждаме прекомерно персонални моменти от живота й.

Много от нейните 45.2 милиона почитатели останаха сюрпризирани от обстоятелството, че в обзора на не беше упоменат сътрудника й от " Приятели " Матю Пери, който умря в края на октомври. Вероятно обаче - сходно на други прекомерно съкровени неща - актрисата е решила да остави скръбта само за себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР