Началото е край - продукция на Регионалния телевизионен център в

...
Началото е край - продукция на Регионалния телевизионен център в
Коментари Харесай

Продукция на БНТ с награда от Международния фестивал на червенокръстките филми

" Началото е край " - продукция на Регионалния ефирен център в Благоевград, завоюва специфичната премия на журито на Международния фестивал на червенокръстките филми, който се организира във Варна. Филмът показва персоналните истории на четирима младежи, които се борят със зависимостта от опиатите. Тази година повече от 200 продукции от близо 60 страни участваха в конкурсната стратегия. Тази вечер форумът беше публично закрит.

Вижте повече в директното включване на Мариана Малева:

Филмът „ Началото е край “, който сграбчи премията на журито, е сниман в православния център към църквата „ Св. Цар Борис-Михаил “ във Варна, където младежите се борят със зависимостите благодарение на свещениците там и вярата в Бог.

Автор на кино лентата е Добрина Грачанлиева, оператор е Методи Стоилков, а режисьор - Румяна Ангелакова.

Голямата премия на фестивала отива за бразилския филм „ Твой ред е “.
 Започва фестивалът на червенокръстките филми във Варна Започва фестивалът на червенокръстките филми във Варна
Варна ще бъде хазаин на 18-тия Международен фестивал на червенокръстки и здравни филми. Той ще бъде открит от вицепремиера Илияна Йотова.
„ Началото е край " - филм по БНТ2 за персоналната борба със зависимоститеwww.bnt.bg/bg/a/203287-nachaloto-e-kray-film-po-bnt2-za-lichnata-bitka-ss-zavisimostite„ Началото е край " е филм, в който се показват персоналните истории на четирима младежи, които се борят със зависимостта от опиатите. Продукцията на БНТ2 – Благоевград споделя за четири от стотиците деца в България, които попадат в плен на опиатите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР