Начало на кандидатстудентската кампания за ранен прием в западни университети

...
Начало на кандидатстудентската кампания за ранен прием в западни университети
Коментари Харесай

Велико Търново домакин на международното изложение „Световно образование“

Начало на кандидатстудентската акция за ранен банкет в западни университети за образователната 2017-2018 година ще сложи интернационалното ревю „ Световно обучение “. То ще бъде извършено и във Велико Търново на 4 октомври 2017 година в хотел „ Премиер “ от 10:00 до 17:00 ч.

На осведомителния ден посетителите ще могат да се срещнат с експертите от „ Интеграл “, с цел да проведат безвъзмездни съвещания, посредством които да начертаят най-правилния път за сполучливото кандидатстване в чужбина.

Ранният банкет е значим поради възходящата конкуренция, заради което планът “Световно обучение ” афишира акция за безвъзмездни съвещания, преводи, обработка и подаване на документи за всичките холандски университети на претендентите, които подадат документи до края на октомври.
Изложението показва и най-новия азбучник за езикови ваканции, които през последните 5 години са главен метод за преодоляване на първи и втори западен език.

В региона на ориентацията и мотивацията ще бъде препоръчан известният Centigrade тест за оценка на благоприятни условия и ползи с 20% отстъпка.

Младежите, които учат в България, ще могат да се запишат за студентски бригади в Съединени американски щати за лято 2018 на най-ниската допустима цена по програмата.

Програмата е съобразена с образователния ден и ще разреши да участват възпитаници от първа и втора промяна на локалните учебни заведения. Посещението на презентациите е изцяло гратис, а всички присъстващи ще получат новия азбучник „ Университети в чужбина “ с информация за над 150 образователни заведения в целия свят.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР