Началникът на столичното Осмо РУ напуска системата на МВР. Това

...
Началникът на столичното Осмо РУ напуска системата на МВР. Това
Коментари Харесай

Уволнения в МВР заради двойния убиец от Лозен

Началникът на столичното Осмо районно управление (на МВР) напуща системата на Министерство на вътрешните работи. Това оповестяват от пресцентъра на ведомството. Като причина се показват " позволени основни пропуски " при следствието на убийството на млада жена от Лозен през предходната година, за което обвиненият за двойното ликвидиране в селото Чавдар Бояджиев призна.
Прочетете още
Освен това началникът на бранш „ Престъпления срещу личността “ към отдел „ Противодействие на престъпната престъпност “ в Столична дирекция на вътрешните работи гл. контрольор Григор Йосифов е преназначен на по-ниска служба, допълват от ведомството.

В хода на досъдебното произвеждане за двойното ликвидиране на територията на София е открито, че обвиненият за закононарушението е причинител и на друго съзнателно ликвидиране от предходната година, за причиняване на гибел по несъобразителност. По актуалното досъдебно произвеждане постъпват доказателства, съгласно които може да се направи обосновано съмнение, че с позволени основни пропуски по отношение на определяне на фактическата конюнктура и набиране на годни доказателствени средства, касаещи закононарушение на същото лице от април 2022 година

Ще бъдат назначени инспекции, в хода на които ще се обяснява тежестта на откритите нарушавания от страна на другите чиновници от Министерство на вътрешните работи, акцентират от министерството.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР