Началникът на полицейския участък в Аргао, провинция Себу, е арестуван,

...
Началникът на полицейския участък в Аргао, провинция Себу, е арестуван,
Коментари Харесай

Арестуваха полицейски шеф на Филипините, след като се влюбил в задържана

Началникът на полицейския сектор в Аргао, провинция Себу, е задържан, откакто е бил хванат, че спи с една от арестуваните дами, оповестява уеб сайтът „ The Freeman”.
Няколко полицейски чиновници подали сигнал в отдела за вътрешна сигурност, че началникът им Илдефонсо Миранда поддържа непозволени връзки със арестуваната за опиати Джийн Клодия де Гузман.
Направеното от отдела за вътрешна сигурност следствие посочило, че Миранда иДе Гузман прекарват дружно време отвън полицейския сектор. Те дори отишли дружно в град Себу, ситуиран на 2 часа път от ръководството.
В последна сметка Миранда е бил задържан, като по време на акцията дамата е открита в служебната спалня на началника на полицейския сектор. Миранда е декларирал, че не се срами от случилото се и единствената му неточност била, че се е влюбил в арестуваната.
Спрямо него е повдигнато обвиняване за рушвет и административно нарушаване, което може да докара до уволнението му от работа. Ако дейностите на Миранда бъдат потвърдени, от работа ще бъдат отстранени и осъдени и всичките му подчинени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР