Началникът на кабинета на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп,

...
Началникът на кабинета на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

The New York Times: Сътрудник на Тръмп е оказвал натиск върху Министерството на правосъдието на САЩ след изборите през ноември

Началникът на кабинета на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, Марк Медоус, е оказвал напън върху американското Министерство на правораздаването да проверява нередности на президентските избори през последните няколко седмици от мандата му, написа The New York Times, представени от " Фокус ". 
Според изданието през декември 2020 година и януари 2021 година помощникът на Тръмп неведнъж е изпращал имейли до тогавашния и. д. основен прокурор и министър на правораздаването Джефри Роузън, с настоявания да се проверяват изказвания за изборни измами в щата Ню Мексико, както и друга информация, която може да промени резултатите от изборите в интерес на Тръмп. Сред известията, които Медоус е желал да бъдат тествани, е теорията, че група хора от Италия са употребявали военни технологии и сателитни връзки, с цел да трансформират отдалечено резултатите от гласуването.
Отбелязва се, че нито едно от писмата на някогашния шеф на кабинета на Белия дом не е довело до започване на каквото и да е следствие, а хора от обкръжението на Роузън настояват, че той не е дал отговор на нито едно от настояванията на Медоус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР