Наблюдаваме безпрецедентна в своя мащаб кампания по пренаписването на историята.

...
Наблюдаваме безпрецедентна в своя мащаб кампания по пренаписването на историята.
Коментари Харесай

Митрофанова: Наблюдаваме безпрецедентна кампания по пренаписване на историята

Наблюдаваме невиждана в своя мащаб акция по пренаписването на историята. Агресорите и жертвите се разменят местата. И към този момент се оказва, че Съветският съюз бил нападан от сякаш мирната е безобидна Германия. Това съобщи съветският дипломат Елеонора Митрофанова пред Паметника на руската войска, където са събрали и честващите Деня на успеха, и деятели за премахването на монумента. 

„ Паметта за ужасите на нацизма, за проектите на Хитлер, за изтребване на цели страни и нации, за престъпността, за нацистката идеология се заличават в публичното схващане. Забранява се всичко, което би могло да опише истина “, сподели тя.

Митрофанова съобщи, че не теоретичен урокът за недопустимостта на нацизма и всички форми на дискриминация съгласно принадлежността към избран народ, съобщи БТВ.

" Виждаме по какъв начин неонацизмът подвига глава в редица европейски страни. Нашият заветен дълг пред хората, дали живота си в битката против хитлеристка Германия, а това е повече от 30 милиона души, е да не се допусне втората вълна на кафявата чума. Прекалено е висока цената, която сме платили преди 77 години ", сподели тя. 



Булфото
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР