Наблюдателни забелязаха нещо като червен конец около левия му глезенПо

...
Наблюдателни забелязаха нещо като червен конец около левия му глезенПо
Коментари Харесай

Забелязаха на снимка тайния талисман на Меси

Наблюдателни видяха нещо като червен конец към левия му гален

По време на купона в съблекалнята след триумфа на Аржентина в Катар наблюдателни видяха червен конец към левия гален на Меси. Известно е, че той се носи за шанс, само че при Лео има огромна предистория, която  разказва.

Преди четири години, на международното състезание през 2018 година в Русия, аржентинският публицист Рама Пантарото връчи алена лента на Лионел Меси, когато " албиселесте " приключи 1:1 с Исландия, а той пропусна дузпа.

" Майка ми доста те обича и ми заръча да ти дам този конец за шанс ", обърна се репортерът към суперзвездата. 

След това Аржентина победи с 2:1 Нигерия, а Меси вкара един от головете. Но най-приятната изненада бе за репортера, когато Меси му сподели, че е носил алената лента по време на мача.

И от този момент Меси не се разделя с нея, с изключение на когато я преотстъпва на свои съотборници, които се нуждаят от шанс повече от него. През сезон 2018/19 бразилецът Фелипе Коутиньо преминаваше през сложен интервал в Барселона и беше забелязан да я носи. Пауло Дибала пък вкара първия си гол за Аржентина с аления конец на Меси. Лаутаро Мартинес и Родриго Де Пол също са носили късметлийската лента.

Rusia 2018, Leo Messi falla un penalti en el debut del mundial y al finalizar el partido Rama Pantorotto, periodista de Telefé, le entrega un lazo rojo que trae buena suerte.

Qatar 2022, Leo Messi es campeón del mundo mientras usa el lazo.

Hablemos de cábalas.
— Juanes Vallejo
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР