Наближаваме края на годината – онова време, в което в

...
Наближаваме края на годината – онова време, в което в
Коментари Харесай

Valve съобщи датите на следващите разпродажби в Steam

Наближаваме края на годината – това време, в което в уеб страниците в Мрежата стартират да валят понижения, акции и отстъпки. Това е превъзходен късмет за всеки уважаващ себе си геймър да се снабди на сгодна цена с някое първокласно издание на игра, което му е изглеждало прекомерно скъпо. Едно от най-популярните места да си извършите сходен подарък е Steam, където всяка година в края се провеждат съществени разпродажби, като тази няма да е изключение от правилото. В тази връзка Valve оповестиха датите на своите разпродажби. Освен това, компанията разгласи, че станалата обичайната ликвидация при започване на всяка година, като „ Разпродажба по случай Лунната година “, ще бъде заместена от „ Пролетната ликвидация “ в качеството си на една от четирите огромни годишни акции на Steam.

Що се отнася до есенната ликвидация в магазина на Valve, то тя ще се организира сред 22-ри и 29-ти ноември. Зимната ликвидация ще трае съвсем две седмици – сред 22.12.2022 и 05.01.2023, а формалната пролетна ликвидация ще се организира сред 16-ти и 23-ти март.

По отношение на анулацията на разпродажбата във връзка настъпването на Лунната година, Valve я започват през 2016 заради увеличаващия се по това време брой на разработчици и консуматори от райони, като Китай, Южна Корея, Тайван и Хонг Конг. Но през годините Valve осъзнават, че тази ликвидация е прекомерно покрай зимните понижения и след получена противоположна връзка от разработчици и консуматори, те решили да трансформират нещата.

„ Пролетната ликвидация ще ни разреши да създадем повече разстояние сред нашите четири съществени сезонни разпродажби и това ще обезпечи повече благоприятни условия през цялата година за разработчиците да разширят напъните си и изпълнят календара си с отстъпки “, пишат Valve.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР