Наближава последния уикенд на март, в който YALTA CLUB са

...
Наближава последния уикенд на март, в който YALTA CLUB са
Коментари Харесай

Kristian Beyer от Ame и Neverdogs гостуват на YALTA CLUB този уикенд


Наближава последния уикенд на март, в който YALTA CLUB са подготвили две събития в двете зали на клуба. На 30 март ще посрещнем едната половинка на дуото Âme, Kristian Beyerза петъчно TAKEOVERпартив Room 2. На 31 март в Room 1на клуба ще гостуват Neverdogs – италиянското дуо, което българската аудитория ще види за пръв път. И в двете вечери, гостите ще свирят без спиране, от 23:30 до 07:00.

Kristian Beyer, който ще забележим в петък е едната половина на сполучливото дуо Âme. Той е и единственият посетител, който се завръща за четвърти път за специфичните TAKEOVER празненства.Заедно с Frank Wiedemann си партнират музикално от повече от 15 години, около споделеното им увлечение към чикагския хаус, детройтското техно и други аспекти от живота. Собствениците на лейбъла Innervisions се допълват взаимно, като Frank е изобретателният разум, който стои за осъществяванията им онлайн, до момента в който Kristian показва визията си най-добре с разтърстващите си DJ сетове. Парчето Rej, издадено от Sonar Kollektiv е единствено един от клубните хитови, основани от Âme. Други техни продукции са парчето Where We At (заедно с Dixon и Henrik Schwarz), ремикса им на Howling, синематографичния сингъл Tatischeff и доста други релийзи за мозъка и тялото. Всяка последваща продукция на Âme се отличава от останалите с тотално друга интерпретация на стиловете и въздействията, само че групата определенно има увлечение към оркестрални инструментали, чиято величественост е подчертана от винтидж синтезатори и прочувствени монотонни вокални семпли.

В събота, българската аудитория ще се запознае с още едно дуо, което е в центъра на международната ъндърграунд сцена, с помощта на естествения си гений, секси звученето и динамичността на музиката им. Neverdogs се състои от Marko De Grergorio и Tommy Paone и се образува през 2000г. във Флоренция. Дуото мигновено показва уменията си, вкарвайки нови трендове и завладявайки резиденции в някои от най-известните италиянски клубове. След няколко години стават резиденти на Egg (Лондон) и имат предложения да свирят в съвсем всички клубове в Ибиза. Marko и Tommy са канени и на огромен брой извънредни, частни празненства, като това по случай рожденния ден на колегата на Naomi Campbell в Индия, където двамата споделят сцената с Diana Ross, Jamiroquai, Billy Idol и Brian Ferry. От 2012г., Neverdogs са неотменна част от именитите празненства на Marco Carola, Music On в Amnesia (Ибиза), където са пускали един до друг с някои от най-големите имена в промишлеността.

За 30 март, YALTA CLUB още веднъж предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].

За да сте включени в Discount Guestlist за 31 март, изпратете имената си на [email protected]

Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лева за 30 март и31 март.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР