Наближава най-наситеното с любов време от годината, в което можете

...
Наближава най-наситеното с любов време от годината, в което можете
Коментари Харесай

Месец до Свети Валентин: 13 дестинации за бягство с любимия

Наближава най-наситеното с обич време от годината, в което можете да натиснете пауза на всекидневието и да отделите в действителност особено време за обичания си човек.

Независимо дали ще си изберете сантиментален хотел със спа център в България, или пък ще избягате на някое екзотично място за няколко дни, оставете всичко друго на назад във времето и изпратете недвусмислено обръщение: " Ти си ми важен/важна! ".

Въпреки комплицираната обстановка, тази година изборът на дестинации за Свети Валентин е напълно порядъчен. Ето накъде можете да поемете с обичания човек за 14 февруари.

За тези, които желаят плаж и екзотика: Малдиви, Куба, Занзибар или Доминикана

 Снимка: iStock by Getty Images

Ако обичате съвършените плажове и в действителност положителното обслужване и желаете да има красиви места за гмуркане с доста подводен живот - вашата дестинация е или плажният парадайс Малдиви (има и ), или ухаещата на ром и пури Куба (вижте настоящи предложения за ).

Ако в допълнение към плажната идилия предпочитате да не се занимавате с PCR проби - изберете Занзибар (също има ) или Доминикана (също има) - и двете страни все още нямат условия за показване на негативен тест или слагане под карантина.

За феновете на сафари: Танзания или Кения

 Снимка: iStock by Getty Images

Срещнете се очи в очи със слонове, антилопи, лъвове, леопарди и носорози - адреналинът, който ще изживеете дружно, ще ви остави мемоари за цялостен живот. Ако до момента не сте били на сафари, само че на драго сърце бихте претърпели такова с обичания си човек - вашата дестинация е Танзания (има и ) или Кения (вижте настоящи ) - и двете са подобаващи както за хора, които за пръв път отиват на сафари, по този начин и за туристи с опит в този вид пътувания.

За ценителите на лукса и заниманието: Дубай

 Снимка: iStock by Getty Images

Ако луксът и безграничните благоприятни условия за развлечение са всичко, от което имате потребност за Свети Валентин, вашата дестинация е футуристичен Дубай (разгледайте ). Емирството ще ви предложи да вечеряте по върховете на небостъргачите, да плавате с яхта, да отидете на джип сафари в пустинята и още десетки действия, за които надали сте си и помисляли - тук няма нищо невероятно.

За тези, на които не им се пътува в чужбина, само че желаят спа и разкош: Девин или Хисаря

 Снимка: iStock by Getty Images

Нямате потребност от забележителности или каквото и да е отвън хотела си, стига да разполагате с прекрасен спа център с минерална вода и басейн? Тогава вашата дестинация е на една ръка разстояние. Изберете Хисаря (вижте настоящи о) или Девин (разгледайте ).

За тези, които просто желаят да сменят ситуацията: Троян

 Снимка: iStock by Getty Images

Може би за вас Свети Валентин не е безусловно целодневен сантиментален маратон. Бихте прекарали интензивно деня дружно в разглеждане на музеи, галерии и манастири, само че вечерта би трябвало да е специфична - в прекрасен хотел с сантиментална вечеря. В подобен случай вашата дестинация е Троян (вижте ).

За празнуващите Трифон Зарезан: Мелник, Лясковец или Ниш

 Снимка: iStock by Getty Images

Ако обичате да пътувате дружно с половинката си и на драго сърце бихте се присъединили в обред по зарязване на лозята за Трифон Зарезан, отправете се към Мелник, най-винарския район в България, където можете да се включите в обред по зарязване на лозята и в тематични дегустации из многочислените винарни в района (вижте настоящи предложения за ).

Друг вид е Лясковец (край Велико Търново), където се прави обичайно зарязване на лозята (вижте).

А в случай че желаете освен да празнувате Трифон Зарезан, само че и да употребявате мотива да излезете за малко от България, то изберете Ниш в Сърбия, където в редица винарни се провежда зарязване на лозята и дегустации (вижте ).
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР