Наближава фирмено или семейно събитие. Това е перфектната възможност да

...
Наближава фирмено или семейно събитие. Това е перфектната възможност да
Коментари Харесай

Рокля или гащеризон за парти?

Наближава фирмено или фамилно събитие. Това е съвършената опция да се покажете в автентичен стайлинг, който да притегли вниманието. В този ден обаче няма непоколебим дрескод. Видът на облеклото зависи, несъмнено, от характера на събитието, само че си коства да следвате едно предписание - облечете това, в което се чувствате най-добре, с цел да влезете в новата година с положително въодушевление.

 

Краят на всеки сезон е и времето на сезонните разпродажби. Точно в този момент имате опция да закупите перфектните  тоалети за малко пари. Проверихме какво можете да намерите в магазините и на какво си коства да обърнете внимание.

 

Роклята постоянно устоя изпита за празненство

Това е едно от най-простите и ефикасни решения. Универсален и извънредно мекушав, той ще свърши работа освен на изтънчено празненство, само че и на домашно празненство с другари. Този сезон е доминиран от кадифе, дантела и лъскави материи, които като никой различен се свързват с гръмък ваучър до зори. Ще има класическо черно, ефектно алено, златно и сребристо. Ако отивате на изтънчено събитие в ресторант, заложете на втален тоалет, който да акцентира фигурата. Не забравяйте обаче, че всичко би трябвало да се прави умерено. Ако харесвате мини дължина, коства си да изберете с дълги ръкави. Роклите с чокъри към момента са доста съвременни, в случай че изберете такава, умерено можете да се откажете от колието и да изберете единствено ефектни обеци.

 

Тъмно алено

Червеният цвят самичък по себе си доста притегля вниманието, тъй че не се нуждае от доста добавки. Изключително женствена е и сигурно ще направи усещане. Този сезон най-често се среща под формата на дантелена рокля, която ще наподобява ужасно в компанията на златни бижута.

 

Модерно кадифе

Кадифето е доста публична материя, която ще работи добре в доста церемониални обстановки. Кадифената рокля е идеалната концепция за изтънчено и стилно празненство. Най-модерни са тези в цвят елегантно черно, тъмносиньо или бордо. Ако изберете рокля с по-свободна кройка, не забравяйте да изберете тази с мини дължина. Достатъчно е да го допълните с дълги ботуши и лъскави обеци и вашата стилизация ще наподобява ужасно. Ако нямате храброст за този вид аксесоари, носете непрогледен чорапогащник, сандали или ботуши с кадифена рокля и маркирайте талията с по-широк колан.

 

Елегантна дантела

Дантелената дребна черна рокля сигурно е едно от най-женствените оферти. Остава единствено да я допълните с подобаващи, нежни бижута и червени устни. Това е класика, която в никакъв случай няма да излезе от мода.

 

Алтернатива на рокля

Ако обичайното облекло не ви подхожда или просто сте отегчени от елементарни решения, довечера заложете на . Задължително с подчертана талия и разголени плещи или разкроено деколте на гърба. Що се отнася до цвета, постоянно предлагаме черно и алено, които ще наподобяват най-добре.

 

Ако търсите подобаващия стайлинг за женитба, би трябвало да помислите за гащеризон. Това е чудесна опция на класическа рокля за дами, които обичат да се усещат удобно и обичат да опитват и да си играят с модата.

 

Нещо повече, доста стилове на гащеризони за женитба са ушити по подобен метод, че да наподобяват като рокля от разстояние. Достатъчно е да изберете тоалет с доста необятни, вълнообразни крачоли и може да се окаже, че гащеризонът ще бъде съвършен като рокля, освен това, ще можете да лудувате в него цяла нощ, наслаждавайки се на комфорт и радвайки се със жанр.

 

Отивайки на домашно празненство, можете сполучливо да носите обичаните си дънки. Въпреки това си коства да извършите горната част на стайлинга по-ефективна и блестяща. Сатенен топ, лъскаво и флорално боди или блуза с пайети е идеалното решение. Дори да изберете спортни обувки, вашият комплект ще наподобява автентичен и празненство.

 

Привличащи окото аксесоари

Нищо не добавя ефектния тоалет по този начин, както верните аксесоари. Този сезон бижутата са с размер XL, дългите или мощно блестящи обеци са същински шлагер в тази специфична вечер. Също толкоз съвременни са дългите ботуши над коляното, които идеално ще добавят мини рокля или цветни сандали, които можете да наблегнете в допълнение, като добавите към тях ефектни чорапи.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР