На заседанието си на 02.02.2018 г. Комисията за финансов надзор

...
На заседанието си на 02.02.2018 г. Комисията за финансов надзор
Коментари Харесай

КФН вписа емисия облигации, издадени от Монбат

На съвещанието си на 02.02.2018 година Комисията за финансов контрол (КФН) вписа емисия в размер на 28 015 броя безналични, лихвоносни, конвертируеми, свободнопрехвърляеми, необезпечени облигации с базов актив елементарни безналични акции, издадени от „ Монбат " АД.

Номиналната стойност е 1 000 евро за облигация, с плаваща рента от 6-месечен EURIBOR плюс надбавка от 300 базисни точки, само че не по-малко от 3% на годишна база, платима на 6-месечен интервал.

Главницата ще се изплаща на три вноски на края на 5-тата, 6-тата и 7-та година надлежно по 20%, 30% и 50% от номинала на емисията, като при положение на съществуване на конвертиране, погашенията по главницата ще бъдат изчислявани въз основата на настоящия размер на номинала на облигационната емисия към датата на съответното главнично заплащане. Матуритетът е 84 месеца (7 години), считано от датата на издаване на емисията конвертируеми облигации. КФН вписва емисията в регистъра на обществените сдружения и други емитенти на скъпи бумаги, за търговия на контролиран пазар на скъпи бумаги.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР