На всички ни е ясно, че няма как да си

...
На всички ни е ясно, че няма как да си
Коментари Харесай

Още една фолк певица напълни пазвата със силикон

На всички ни е ясно, че няма по какъв начин да си фолкпевица и да бъдеш без силикон. Засега май единствено Райна е съумяла да удържи фронта, само че новите фолк гърли бързат да издуят пазва, с цел да бъдат конкурентноспособни на пазара. 

Една от най-актуалните млади певици се престраши да издуе пазвата, а резултатът се вижда от километри. 

Талантливата Лидия, която е от музикалния лейбъл на артиста Галин, към този момент е с едни гърди по-напред. За никого не е загадка, че тя е огромен обожател на пластичната хирургия и за скромните си 21 години е предходна през няколко усъвършенствания.

Тя няколко пъти си оперира носа, откакто роден еластичен хирург я окепази и не приличаше на нищо. Турски експерти съумяла да оправят дихателния орган, само че пък в този момент певицата ма драма с брадичката, която също е пипала, само че резултатът е жалък. Вероятно при Лидия интервенциите ще се случват по няколко пъти, с цел да има добър резултат. 

Или да се надяваме с повдигането на хонорара да съумява да задели повече средства и да върви при същински експерти, а не при измислени такива, които цакат пазара с ниски цени и надлежно качество.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР