На всички ни е трудно да спазваме препоръките на властите

...
На всички ни е трудно да спазваме препоръките на властите
Коментари Харесай

С деца в изолация: Как се справят популярните майки?

На всички ни е мъчно да съблюдаваме рекомендациите на управляващите за самоизолация, само че времето е такова, че просто няма метод и би трябвало да сме изпълнителни. Още по-трудно им е на тези с дребни деца, които би трябвало да седят у дома, макар хубавото време на открито.

Сред тях са и доста известни българки, които в името на здравето, останаха вкъщи с децата си. Какво вършат и по какъв начин прекарват времето? Вижте в канала във vbox7 :

Антония Петрова


Миската е оставила сина си, Бест, на село при баба и дядо. Детето се радва на люлка, която му купили за задачата, както и на игра на двора - нещо, за което всички ние в блоковете откровено завиждаме сега.
               

A post shared by (@antonia_petrova_batinkova) on Mar 17, 2020 at 5:35am PDT

Евгения Джаферович

Инфлуенсърката има две дечица и от изявленията ѝ в Instagram оставаме с усещането, че не просто не ѝ е мъчно да измисля по какъв начин да ги забавлява, само че и го прави с особена лекост.
               

A post shared by (@evgenia.dzaferovic) on Mar 5, 2020 at 1:34am PST

Радина Кърджилова

Актрисата разгласява селфи, на което се вижда по какъв начин синът ѝ Христо към момента спи. Двамата са дружно вкъщи и очевидно наваксват с обичаните занимания.
               

A post shared by (@radinakardjilova) on Mar 16, 2020 at 8:08am PDT

Деси Цонева

Красивата кореспондентка не написа доста, само че пък е поставила задоволително доста хаштагове под селфито с щерка ѝ Бианка-Димана, която е очарователна.
               

A post shared by (@dessi_tsoneva) on Mar 15, 2020 at 5:56am PDT

Преслава

Певицата е спряла с работата и по през целия ден е с щерка си Паола. От последното видео, което разгласява, се вижда, че двете се забавляват качествено.
               

A post shared by (@preslava_official) on Mar 13, 2020 at 3:42am PDT

Теа Минкова

Малката Амая също си седи повече у дома и това излиза наяве от обявата на известната ѝ майка. Двете са " по този начин ", а от story-тата на Теа се вижда, че тя се е отдала на приготвянето на здравословни предписания.
               

A post shared by (@teaminkova) on Mar 15, 2020 at 10:21am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР