На всички несъществени работници в щата Ню Йорк се нарежда

...
На всички несъществени работници в щата Ню Йорк се нарежда
Коментари Харесай

Блокада в Ню Йорк, щатът е под карантина

На всички несъществени служащи в щата Ню Йорк се подрежда да стоят вкъщи, с цел да спрат разпространяването на пандемията на ковид, оповестява " Индипендънт ".

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо направи това известие по време на ежедневната си конференция в петък. " Това, което вършиме, може да повлияе на здравето ми ", сподели той и добави " щата Ню Йорк е на пауза ".

Само съществени бизнеси и предприятия ще работят и могат да задържат служащи в офисите, вместо да ги карат да работят от у дома. Тези компании включват доставка на храна, здравни служащи, медии и директни служащи.

Всички несъществени предприятия, които не съблюдават заповедта, ще бъдат изправени пред санкция и наложително затваряне. " Това е най-драстичното деяние, което можем да предприемем ", добави Куомо.

Броят на случаите с ковид продължава да се усилва и Ню Йорк в този момент има най-вече регистрирани случаи в страната. Положителните случаи набъбнаха в Ню Йорк до 7,102 доказани.

" Общо тествахме 32 000 души. Снощи направихме 10 000 теста. Бях споделил предходната седмица, надяваме се да стигнем до 6000 теста. Стигнахме до 10 000 теста... Но още веднъж, по тази причина виждате по какъв начин броя се усилва ", сподели Куомо.

Тези цифри не значат безусловно, че в щата Ню Йорк има повече случаи, в сравнение с в други области като Калифорния или щата Вашингтон, според от това по какъв начин протичат тестванията в тези места.

Що се отнася до отрицателни реакции, Куомо изясни на смутени от закриването на техни предприятия, " обвинявайте мен, поемам цялостната отговорност отговорност ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР