На всеки свети Валентин интернет се залива от снимки на

...
На всеки свети Валентин интернет се залива от снимки на
Коментари Харесай

Великите любовни истории на ХХ век: Изабела Роселини и Дейвид Линч

 На всеки свети Валентин интернет се залива от фотоси на известни двойки, а по-късно изчезват до идващия. Но същинската обич не трае единствено един ден в годината. В рубриката на Traffic News „ Великите любовни истории на ХХ век”, всяка седмица ще ви описваме за една гореща двойка, останала вечно в историята с пламенната си любов и от време на време с главозамайващата си скандалност - алкохол, изневери, опити за самоубийство, мафиотски връзки, опустошение, проваляне, секс, кавги, още секс, изменничество и амнистия.

Киното може да показва нереални концепции, може да изкаже неща, за които няма думи, само че какво да кажe тогава за живота? Със своите възходи и падения той е в положение да ни изненада даже когато си мислим, че мъчно можем да бъдем сюрпризирани.

Понякога любовта е велика, от време на време е ритник в зъбите, а от време на време може да бъде повече от малко странна. Връзката сред красивата Изабела Роселини и „ Царят на странното “, режисьора Дейвид Линч попада тъкмо в тази трета категория.

Той е режисьорът, направил кариера с абстракция и въображение, белязани с висок % визионерство, свирепост, потрес, причудливост и кръв, създател на паметни филми като " Човекът слон ", " Синьо кадифе ", " Диво сърце ", " Изгубената автомагистрала ", " Мълхоланд Драйв " и телевизионната поредност " Туин Пийкс ". Тя е дъщерята на различен режисьорски талант - Роберто Роселини и шведската актриса Ингрид Бергман. Бивша манекенка, след това актриса, режисьор на особени документални филми за животни и инсекти (спомнете си " Зелено Порно ", отдаден на тяхната полова активност), театрални представления (Link Link Circus), по-късно още веднъж модел на 60 за Dolce&Gabbana и още веднъж за Lancôme, които откакто я желаят в продължение на двадесет години, я уволняват, и по-късно я връщат като публично лице.

Като начало, има сладка история за това по какъв начин моделът на Lancome и режисьорът за първи път се срещат. Съобщава се, че това е история, която Линч просто обича да споделя. Двамата били показани един на различен в ресторант по време на пауза в процеса на кастинг на скоро паметния шлагер на Линч, „ Blue Velvet “ (1986).

Когато за първи път видя Изабела, Линч й сподели: „ Хей, знаеш ли, може да си щерка на Ингрид Бергман. Приятел наоколо го осведоми: „ Ти глупак, тя Е дъщерята на Ингрид Бергман. “

Двамата са красиви и безгрижни, тази любовна история изпълва страниците на вестниците по целия свят, кара хората да разискват, да се вълнуват и да мечтаят.



Роселини към този момент е била дълго време с Мартин Скорсезе и с модела Йонатан Видеман, като и с двамата има брак, само че Дейвид Линч, с който връзката й продължава 5 години, не не помни в никакъв случай, или най-малко не изцяло - в доста от интервютата Роселини загатва режисьора. " Мисля, че той ме обичаше също толкоз " - споделя тя. " Но, наподобява е било неточност. "

" Инстинктът ми споделяше, че сме щастлива двойка, само че той обичаше друга жена, а аз нямах никаква визия. Такова нещо в никакъв случай не бе ми се случвало. Отвъд болката от това, че съм оставена ", прибавя тя. " Най-трудното беше ясното виждане, че към този момент не мога да разгадавам на интуицията си. За да мина това тестване, разговарях с други дами, които имат същия опит и минах терапия. Във всеки случай това беше любовта на моя живот. "

Те са две " диви сърца " и макар възходите и паденията, съумяват да покажат, че това, което съществува сред тях, даже и с компликации и болежка, може да се трансформира в нещо друго, в друга форма на обич, друга от преди, само че отново близка до същинската и безусловна любов.

По-късно в живота си Роселини размишлява: „ Дейвид беше огромната обич на живота ми. След всичко, което се случи, Линч и Роселини са другари и до ден сегашен, които остават на основата на взаимно почитание и удивление.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР