На всеки се е случвало да пусне светло пране с

...
На всеки се е случвало да пусне светло пране с
Коментари Харесай

Как да върнем формата на свит при пране вълнен пуловер

На всеки се е случвало да пусне ярко пране с един пропуснат червен чорап, след което се снабдява с цяла пералня розови облекла. Или да изпере на висока температура плетена дреха, която по-късно е с размер като за тригодишно дете.
 Грешките, които вършим при пране, и по какъв начин да ги избегнем, с цел да спестим електрическа енергия и да запазим облеклата
Грешките, които вършим при пране

И по какъв начин да ги избегнем

Не е нужно незабавно да хвърляме свилата се дреха. Вместо това има метод да върнем първичната форма и размер на вълнен пуловер, памучна тениска или джинси. Ето стъпките, които да съблюдаваме.

Пълним леген с хладка вода, в която прибавяме бебешки шампоан или към 1/3 чаша омекотител. Пускаме вътре свилата се дреха и я оставяме да кисне към 10 минути - за това време нишките се отпускат.
 Снимка 555825

Отцеждаме водата без да изплакваме дрехата. Върху чиста хавлиена забрадка опъваме пуловера, като се стараем да придобие нормалната си форма, след което навиваме кърпата дружно с мократа дреха. Целта е да попие допустимо най-вече от водата.

След това опъваме или джинсите върху равна чиста повърхнина, където ги оставяме, до момента в който изсъхнат изцяло, пишат Pervention.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР