На всеки му се е случвало да изпадне в ситуация,

...
На всеки му се е случвало да изпадне в ситуация,
Коментари Харесай

Какво се случва, ако прекалено често се стискаме да пишкаме

На всеки му се е случвало да изпадне в обстановка, в която му се пишка, само че се постанова да стиска, тъй като тъкмо сега няма уместно място, с цел да свърши дребната си потребност.

При някои хора обаче стискането се трансформира в нормална процедура и то години наред, което към този момент си е сериозен проблем. Ако години наред постъпваме по този метод, е евентуално да си докараме зараза на пикочния тракт. Освен това систематичното притискане води и до положения, наречено ишурия, при което мехурът не може да се изпразни изцяло.

Ако не източваме постоянно мехура си, разрешаваме на бактериите да се натрупат в него, което в множеството случаи предизвиква зараза. Въпреки че на процедура е невероятно мехурът ни да се пръсне, тъй като преди този момент да се случи, ще се напишкаме, съществува и такава възможност, въпреки и минимална.
 Снимка 482685

В някои в действителност редки и рискови случаи мехурът ни може и да не издържи и да се пръсне. За благополучие, това се следи съвсем постоянно при хора, които към този момент имат повреден мехур.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР