На всеки може да се случи нещо лошо. Но някои

...
На всеки може да се случи нещо лошо. Но някои
Коментари Харесай

Неприятностите, които всяка зодия привлича

На всеки може да се случи нещо неприятно. Но някои хора са като магнит за неприятностите. Ето по какъв начин всяка зодия притегля бедите в живота си.
Овен
Проблемите на Овена постоянно са предизвикани от отрицателното му въодушевление. Този знак става все по-импулсивен, когато нещо не му харесва и заради тази причина си навлича единствено проблеми.
Телец
Телецът също постоянно се забърква в кавги и спорове поради неприятното си въодушевление. За него ще е добре, в случай че се научи да се вслушва в препоръките на другите.

Близнаци
Близнаците постоянно стават жертва на личното си неверно обмисляне и от това страда най-много финансовото им състояние.
Рак
Прекаленият фокус към персоналния живот постоянно е причина за проблемите в живота на Рака.
Лъв
Лъвовете имат проблеми най-много поради личното си его. Представителите на този знак не желаят неприятности, само че непрестанно ги основават. Те обичат да спорят и това нервира събеседниците им.
Дева
За Девите неприятностите са само в мозъка им. За тях светът внезапно става черен, обезсърчителен и нечовечен. Девите обичат да доливат масло в огъня.
Везни
Везните доста постоянно се забъркват в проблеми. Те са като магнит за мошениците.
 Тайното предпочитание на всяка зодия Тайното предпочитание на всяка зодия
Всяка зодия има своя загадка фантазия, която не споделя с никого. Ето защо мечтаят обособените знаци. Овен Представителите на зодия Овен...
Скорпион
Негативните мисли вършат Скорпионите нещастни. Те сами основават проблемите си и сами намират тяхното позволение.
Стрелец
Стрелецът най-често има проблеми в областта на любовта. Той знае по какъв начин да бъде сантиментален, само че ревността го унищожава. Стрелците постоянно се оказват в неловка обстановка заради слабостта си.
Козирог
 Най-добрият коледен подарък съгласно зодията Най-добрият коледен подарък съгласно зодията
Празниците наближават и още веднъж сме изправени пред алтернативата какъв подарък да изберем за обичан човек, сътрудник или другар. Всеки знак от з...
Козирозите страдат от самотност, тъй като самите те са доста потайни хора. Те постоянно изпадат в креативен рецесии заради подозрението в себе си.
Водолей
Водолеят страда от невъзможността да чака, от ревнивост и от злоба. Завистта и гневът са постоянни посетители в съзнанието му и се оказват в основата на неговите проблеми.
Риби
Рибите постоянно закъсняват: за работа, за срещи, за приключването на планове. В тази връзка те непрекъснато се сблъскват с проблеми във всички области на живота си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР