На вледеняваща гледка се натъкнаха минувачи във вечерните часове на

...
На вледеняваща гледка се натъкнаха минувачи във вечерните часове на
Коментари Харесай

Шокираща гледка! Наркоман се боцка пред очите на минувачи в центъра на Пловдив!

На вледеняваща панорама се натъкнаха минувачи във вечерните часове на вчерашния ден. В центъра на Пловдив, на колелото на Централна гара, мъж от ромски генезис взима венозна доза опиат пред очите на всички, написа " Трафикнюз ".

Гледката, с изключение на компрометираща детската душeвност, е извънредно травматична и за възрастните пловдивчани и посетители на града. На основно място, сбиращо рейсове, влакове и човекопоток, този мъж явно не среща усложнения да си инжектира дозата необезпокоявано в обществена среда.

Мъжът наподобява оксиморонно, до момента в който се боцка в непосредствена непосредственост до автомат с плюшени играчки. Читател на изданието разкри:

" Минавам от там и нямаше по какъв начин да не го видя. Всеки, който минава го вижда ", показа покъртен той.

А ние се чудим, откакто всеки го вижда, за какво стожерите на публичния ред не са го зърнали... Обществена загадка е, че Централна гара е леговище за леките девойки, за техните сутеньори, за бездомници и други споделящи злочеста орис, само че чиновниците на закона би трябвало да подхожда с цялата суровост, която изисква обстановката и такива гледки да не бъдат допускани в Европейската столица на културата.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР