На видеото се вижда как единият от униформените е особено

...
На видеото се вижда как единият от униформените е особено
Коментари Харесай

Срам За Пагона! Полицай Крещи На Млади Футболисти: Ще Ви Почупя От Бой Като Мастии! Шокиращо Видео

На видеото се вижда по какъв начин единият от униформените е изключително недодялан и нахален, крещи, псува и наскърбява младите. Нарича ги " мастии " и " глупави келеши ", декларира, че ще ги побърка от пердах.

Скандалната обстановка се разиграва в жилището, населявано от двама футболисти (родом от Белене) от юношеските тимове на Етър и Локомотив (Дряново). В квартирата им явно е имало ваучър, който е обезпокоил съседите. Във въпросната вечер в жилището са били четирима млади футболисти - 17-годишният халф на Етър Емил Георгиев, който е един от наемателите, младият вратар на " виолетовите " Иван Георгиев, 16-годишният Анжело Глузов, който играе като нападател в юношеския тим на Локомотив (Дряново) и също е от Белене, и 17-годишният Валери Радославов, който играе като бранител в Етър.

Кадрите бяха публикувани във " Facebook " от Марио Дулев, който твърди в обявата си, че младите футболисти са били и удряни. Клипчето е с дълготрайност малко над 3 минути.

По случая е назначена дисциплинарна инспекция, полицейският чиновник е разледван. Той е Цветомир Цонев от Горна Оряховица.

Разпространилият фрагментите Марио Дулев написа към клипа:

" Видимо " мъж " не комплексиран и сигурен в себе си, чиновник на районно ръководство " Полиция ” - Велико Търново, влиза на адрес без позволение, нито преди този момент да е бил на същия, и отправил устно предизвестие поради усилена музика. Бити са млади момчета - гении, без да е оказана опозиция, на възраст 15-16 години- играчи на двата футболни клуба ФК Етър, и ФК Локомотив Дряново. Чупи мебелировка с ритници, (столът, който се вижда на пода).. „ Слезте долу като мъже, я се вижте какви сте уе! Ще ви почупя от пердах всичките като мастии тука! ” (иска да слязат долу да се бият ли)!?..Иживявайки се като диктатор, и към този момент заслепен от режима които е наложил, очевидно задаващ въпроси по този метод, за момента в които му се отговори, да се възприема като акт на непокорство – тръмплин и опрощение, от които да отскочи и продължи с девиантното си държание, което очевидно му харесва поради силата която влата, поставяйки децата в състояние, че и да мълчат и да отговорят то багра продължава! То по какъв начин родната полиция възпитава младежта: псувни, закани, плесници и пошло държание, по подобен жесток и некултурен метод!? С какво усещане ще останат младежите от органите на реда, дали след тази сцена на диктат, която им предстаави полицая ще станат читави жители на демократичното общество и ще почитат повече реда, законността и тези, които я показват и пазят? Грубиянщина и нецензурност и принуждение в българските институции, грубиянщина, нецензурност и експанзия в българската полицията.. Защо по този начин? Къде е грешката? Може би потегля от мантрата „ И аз съм елементарен, и вие сте елементарни “..Минава през Народното събрание и институциите и се приземява на всеки квадратен сантиметър в България. А след това се чудим, за какво два милиона млади души се изнесоха от родината.. Поради опит да бъде потулен случая, от сътрудници на’ героя’, даваме публичност, и насочваме зов към треньорите и почитател клуба на двата тима – обединяване в отбрана правата на битите и унижени млади спортисти от органите на реда. И преди множеството от вас да стартират да изливат несъответстващите си мнения проглушавайки, какъв брой значима е обществената правдивост или единствено това по какъв начин са вдигали звук, до момента в който същинският ви интерес е нищожен, с изключение на в случаите когато сте наранени персонално по някакъв метод, дано не забравяме че това са към момента деца, а за тях същински значим е единствено образеца, който им се дава! "


Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР