На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря

...
На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря
Коментари Харесай

Гешев на Велики четвъртък: Прокурорите предупредиха, че народът ще бъде предаден като Божия син

" На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря на Божия наследник с апостолите и пророчеството му, че ще бъде предаден. "

Така стартира изказване на основния прокурор Иван Гешев, разпространно на фейсук страницата на прокуратурата.

" Преди две години на този ден прокурори, следователи и правосъдни чиновници от цялата страна предизвестиха, че ще бъдат предадени ползите на хората. Те излязоха пред правосъдните здания в цялата страна, с цел да защитят народа от опитите на някои политици, посредством закриването на съда и прокуратурата " Антимафия ", на процедура да обслужат проведената престъпност. "

Аналогията с предадените прокурори и Христос очевидно е във връзка " спонтанните " протестни дейности, когато подчинени на обвинител №1 излязоха да стачкуват пред постройките си във връзка концепцията да се закрие спецпрокуратурата.

Тогава персонално Гешев, заместниците му, говорителката му шефовете на спецобвинението и други предвождаха подчинените си на стълбите на Съдебната палата в София.

Днес, на Велики четвъртък Гешев още веднъж припомня в изказването си - че има " съсипия в региона на битката с мафията... всяка последваща телефонна машинация, потърпевш от дрогиран водач наш другар или прочут, ограбен възрастен човек или с опиатите "  (между другото - изказвания, които не намират удостоверение в формалните статистики на МВР за престъпността. Напротив - тя се към момента не доближава предковидната 2019 година, когато нямаше такива заключения от страна на прокуратурата, само че пък Министерство на вътрешните работи се управляваше от ГЕРБ, б.р.)

Изявлението продължава по този начин:

" Надявам се в този ден да се прояви примирение и да се осъзнае, че ползите на хората са над всичко това, което демонстрираха българските магистрати преди две години.

Българската прокуратура, която остана една от дребното постоянни институции в България, ще продължи да пази сигурността на българските жители. Въпреки невижданите опити за дестабилизация и дискредитация, за преодоляване и политически надзор в нарушаване на правилото за разделяне на управляващите, макар заканите и обидите прокурорите, следователите и чиновниците на Прокуратура на Република България работят и ще продължат да работят за всеки един българин.

Нито един от тях не съобщи сътрудниците си за тридесет сребърника. "

Клуб Z припомня, че през вчерашния ден основният прокурор дръпна тирада, отдадена на Велика сряда на влизане в Народното събрание.

" Днес е Велика сряда. В този ден от Страстната седмица ние, православните християни, би трябвало да си зададем въпроса дали делата ни подхождат на повелите на Спасителя. Надявам се и българските политици да си зададат този въпрос ", сподели той.

Ето и целия текст от през днешния ден:

ИЗЯВЛЕНИЕ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ИВАН ГЕШЕВ

На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря на Божия наследник с апостолите и пророчеството му, че ще бъде предаден.

Преди две години на този ден прокурори, следователи и правосъдни чиновници от цялата страна предизвестиха, че ще бъдат предадени ползите на хората. Те излязоха пред правосъдните здания в цялата страна, с цел да защитят народа от опитите на някои политици, посредством закриването на съда и прокуратурата " Антимафия ", на процедура да обслужат проведената престъпност.

https://youtu.be/ngvxOAtaYaw

Две години по-късно резултатите към този момент се виждат и те са единствено съсипия в региона на битката с мафията. Тежката цена за това заплащат българските жители с всяка последваща телефонна машинация, потърпевш от дрогиран водач наш другар или прочут, ограбен възрастен човек или с опиатите, които заливат улиците и тровят децата ни.

Надявам се в този ден да се прояви примирение и да се осъзнае, че ползите на хората са над всичко това, което демонстрираха българските магистрати преди две години. Българската прокуратура, която остана една от дребното постоянни институции в България, ще продължи да пази сигурността на българските жители. Въпреки невижданите опити за дестабилизация и дискредитация, за преодоляване и политически надзор в нарушаване на правилото за разделяне на управляващите, макар заканите и обидите прокурорите, следователите и чиновниците на Прокуратура на Република България работят и ще продължат да работят за всеки един българин. Нито един от тях не съобщи сътрудниците си за тридесет сребърника.

Затова мога да повторя това което споделих преди две години: Колеги, благодаря ви! Гордея се, че съм основен прокурор на Република България.

Светли празници на всички!

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР