На вчерашната среща официално беше представена нашата декларация. На тази

...
На вчерашната среща официално беше представена нашата декларация. На тази
Коментари Харесай

Стою Стоев: Първо говорим за подкрепа за националните цели на България, а чак след това за подкрепа за реализиране на кабинет

На вчерашната среща публично беше показана нашата декларация. На тази среща стана ясно, че се гони, за жалост, повече партийният интерес с вярата да се връчи третия мандат на две от партиите, а не се гледаше ползата на България. Това сподели в утринния блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “ депутатът от " Продължаваме промяната “ Стою Стоев.

" Дори и да не се събере болшинство за втори мандат, можеше всички партии да работим за целите на България, да се видят кои са действителните цели и да се измъкнем от това политическо говорене и да предприемем действителни дейности. Но за жалост партийните ползи очевидно надвиват и няма място за подобен диалог в Народното събрание “.

Демократично е, откакто не може да се събере болшинство в Народното събрание, да се отиде на избори, съобщи Стоев. " Дали ще вървим на избори или не, беше значимо декларацията да се одобри и се надявам пленарна зала да реши през днешния ден да я разгледаме тази декларация и на следващия ден тя да бъде призната “.

Бях осведомен с настояванията на Българска социалистическа партия, добави Стоев. " Те показаха мнение, че няма да поддържат декларацията, само че се надявам да трансформират мнението си. Ще забележим. “

Аз желая да се разбере и останалите партии да осъзнаят, че тук приказваме първо за поддръжка за националните цели пред България, а чак на второ място е търсене на поддръжка за осъществяване на мандат. Двете неща, колкото й да са свързани, са и разнообразни “, безапелационен е Стоев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР