На въпрос защо е уволнила 91-годишната Роска Станчева, тя обясни:

...
На въпрос защо е уволнила 91-годишната Роска Станчева, тя обясни:
Коментари Харесай

Министър Лечева: Картинката е тъжна, заварих доста скандали и политически назначения

На въпрос за какво е уволнила 91-годишната Роска Станчева, тя изясни: „ Някои хора желаят да станат герои за един ден, а считам, че това е един доста тежък и безсрамен пи ар, който се опитван да си вършат на гърба на тази стара жена. Роска е на 91 години, добре позната за мен. Като ръководител на Държавната организация съм подпомагала нейно присъединяване на Световно състезание за ветерани. Тя не е лишавана от държавна поддръжка, само че да заемаш пост - консултант, за това се изискват разнообразни качества “.

 

Спортният министър удостовери започнатата инспекция на раздаваните пари по юношески стратегии.

 

„ Това, което заварих, че на дадени организации без никакъв опит, са дадени десетки и стотици хиляди левове, нямаше по какъв начин да не му назнача една по-внимателна инспекция на всички подписани контракти. Ще ви дам образец с една организация, която е основана в деня, в който подава своя план и бива утвърдена от министъра в оставка “, сподели Лечева.

 

Министърът чака отчета на комисията: „ Но тук още на пръв взор се вижда, че изборът е имал индивидуален темперамент. И считам, че за в бъдеще, тази стратегия би трябвало да има доста по-прозрачни, справедливи и самостоятелни критерии и оценители “.

 

Весела Лечева подозира нередности с разходване на пари и за непотребен програмен продукт в Национална спортна база.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР