На въпрос кой от ​​руския политически и бизнес елит подкрепя

...
На въпрос кой от ​​руския политически и бизнес елит подкрепя
Коментари Харесай

Шефът на ГРУ Кирил Буданов: В Русия е възможен само държавен преврат в сянка

На въпрос кой от ​​руския политически и бизнес хайлайф поддържа войната и кой – не, той изясни: „ Военните по принцип най-вече поддържат войната. Те обаче към този момент не са чак толкоз нетърпеливи да продължат боевете, поради забележителните загуби, които понасят. Колкото и да лъже пропагандата, военните са тези, които знаят какви са действителните им загуби “.

Според Буданов втората категория са съветските специфични служби: „ Редица от тях в началото се застъпиха за тази „ специфична интервенция “, с цел да скрият големия крах, който продължи дълги години, с цел да образуват, по този начин да се каже, проруски хора. За всичко това бяха вложени обилни средства. За да скрият неуспехите си, те също се застъпиха за започване на военни дейности. Освен това те твърдо имаха вяра, че ще завладяват Киев след три дни и ще прекратят цялата военна интервенция в Украйна на десетия ден. Това беше тяхната фантазия. Но тя се сгромоляса “.

„ След това бизнесът. Той ясно схваща загубите. Те са изрично срещу войната и желаят да спрат всичко по някакъв метод. Както се споделя, те са екзистенциално срещу това, което се случва тук, против зверствата, осъществявани от руснаците. Факт е, че те са много прагматично настроени по отношение на войната “, разяснява още шефът на ГРУ.

„ Те губят пари. Следователно са срещу войната. Те обаче не смеят да приказват намерено за това пред Путин. Такива диалози се водят скрито, посред им. Водят се даже сред бизнеса и силите за сигурност, сред бизнеса и политиците “, описа Буданов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР