На външната граница на ЕС се прави първата частна митница,

...
На външната граница на ЕС се прави първата частна митница,
Коментари Харесай

Ревизоро: На границата се прави първата частна митница, за да се отклонява ДДС

На външната граница на Европейски Съюз се прави първата частна митница, там има предпоставки да се отклонява Данък добавена стойност и данък. Това е един голям пункт, на който камионите наложително ще минават, с цел да влизат в Турция. Вместо на границата, ще се ревизират в него – на частни гаражи и паркинги. Закриват обработката на камиони на държавната гара. Това сподели за „ Офанзива “ някогашният екоминистър Емил Димитров.

„ Министрите може да са всеки, а заместниците им да свършат работата. Не ви харесват за министър, различен става и се ръководи в сянка. Премиерът назначава зам.-министрите, не Народното събрание. Може да сложат зам.-министър Бойко Рашков. Хората, които биха свършили работата на Политическа партия, могат да я свършат и като зам.-министри. За министри може да сложат комфортни хора “, разяснява Димитров.

 

По думите му Политическа партия и ГЕРБ желаят да ни убедят, че ще създадат държавно управление на отвратителните, което да ръководи отвратените. „ Две години слушаме по какъв начин младите, честните и безкомпромисните срещу статуквото и корупцията желаят да ръководят. Хора към мен споделяха, че няма значение по какъв начин ще гласоподавам, най-после някое посолство ще каже кой да е кабинетът, не желая това. ГЕРБ още първоначално сложиха нещата в една линия. Едните били корумпирани и статукво, другите споделиха „ вие сте комисионери “. Какво стана, че се харесаха? Кои са общите цели, които не са имали преди изборите? “, сподели той.

Според него ще имаме постоянно държавно управление с втори мандат, в случай че Борисов „ легне “ на Политическа партия. „ Третият път даже да направи кабинет, той няма да е дълготраен. Ако отидем на избори кой ще повярва към този момент на обещанията? “, попита Димитров.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР