На този въпрос може да ни отговори Рийма Зейман -

...
На този въпрос може да ни отговори Рийма Зейман -
Коментари Харесай

Какво се случва, ако не правим секс 1 година?

На този въпрос може да ни отговори Рийма Зейман - писателка, актриса и наставник, която взема решение да види какво ще се случи, в случай че съблюдава една цяла година самоограничение. Нейните наблюдения са доста забавни и в този момент ще ги споделим с вас.
Според Рийма мъжете и дамите разпореждат прекомерно огромни упования на секса, а той в действителност е много по-преекспонирано прекарване, изключително за една здрава и зряла връзка, която има доста други позитиви, върху които човек може да се концентрира.
 Очите издават каква си в леглото Очите издават каква си в леглото
Да, очите са прозорци към душата! Интересното е, че техният цвят може да разкрие и доста за характера ни, в това число за това какви сме...
Жените и мъжете имат друга реакция към секса и той им въздейства по друг метод. Жените се привързват към мъжете поради високите равнища на окситоцин. При мъжете пък тестостеронът блокира производството на окситоцин, което изяснява за какво дамите могат да се влюбят в мъжа след еднократно прекарване в леглото, до момента в който мъжете – съвсем в никакъв случай.  Когато този миг отмине, дамата също може да усети спад в прочувственото си положение и след няколко дни да осъзнае, че в действителност не е влюбена, а просто е прекарала добре една нощ с нов сътрудник.
Когато двама души излизат и се срещат, без да са правили секс дълго време, а оставят това за по-далечен интервал, възприятията им са доста по-ясни и бистри, което прави влюбването по-истинско и осъзнато. Докато, когато намесим секса, бързо пламват, само че и бързо угасват пристрастености, които подвеждат единия или другия човек.
От своя опит да не пряави секс 1 година, Рийма Зейман е научила още няколко неща, които са трансформирали напълно живота й:
1. Когато започвала връзка с човек, с който не прави секс няколко месеца, Рийма се чувствала доста по-уверена в себе си и не се чувствала уязвима.
2. Открила доста по-важни неща, за които да следи индивида насреща, без сексът да замъглява съзнанието ѝ и да я кара да си затваря очите за значимите неща в една връзка, единствено тъй като преживяванията в леглото са разтърсващи.
 7-те най-често срещани неистини във всяка връзка 7-те най-често срещани неистини във всяка връзка
Няма по какъв начин да споделяме истината в безусловно всяка обстановка, в която се намираме. Има неща, за които е по-добре да излъжем, с цел да не нарани...
3. Усетила, че силата ѝ била напълно ориентирана към самата нея – да се усеща добре във връзката, да наподобява добре преди среща, а не да се тревожи за това по какъв начин другия я вижда, какво ще си каже и дали ще продължи да излиза с нея. Увереността ѝ била неудържима!
4. Научила се елементарно да споделя „ не “ и осъзнала, че всичко в живота зависи от дали тя го желае или не. Почувствала прилив на власт и чувството да не е подвластна на това, че „ би трябвало да прави секс “ в действителност ѝ посочило друга страна от живота.
5. Разбрала, че може да бъде забавна освен поради секса, а и поради това, което е.
6. Осъзнала, че година без секс не е чак толкоз дълъг интервал и по-късно е толкоз по-хубаво, осъзнато и друго. „ Струва си да се опита “, споделя тя.
 
 6 храни, които покачват либидото 6 храни, които покачват либидото
6 храни, които покачват либидото Начинът, по който се храним е значим както за физическото, по този начин и за психическото ни здраве. Всеки е...
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР