На този етап не се готвим за предсрочни избори.Трябва ни

...
На този етап не се готвим за предсрочни избори.Трябва ни
Коментари Харесай

Андрей Гюров ПП: Коалицията няма компромисна обща фигура за кандидат за управител на Народната банка

" На този стадий не се готвим за предварителни избори ".

" Трябва ни непоклатимост и небосвод, с цел да проведем промените, които сме декларирали, че желаеме да реализираме. Нашата задача е да стартираме една промяна, която е необратима ", добави той.

Това съобщи пред БНР ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров и изясни, че създаването на партия Политическа партия е опция да се приобщи гражданското общество и да му се даде мощ за смяна.

" Нормално е в една коалиция да има разнообразни отзиви за целите пред другите регулатори, в тази ситуация Българска народна банка, и да имат разнообразни показа кои хора биха изпълнили със наличие съответните промени. За нас работата на регулаторите в интерес на обществото е безспорен приоритет. В това сме много единни.... Следващата стъпка, по която работим, е един работещ механизъм за взимане на решение, когато има разнообразни възгледи вътре в обединението. Направили сме предложение към съдружните ни сътрудници.... Да имаме механизъм и да издигаме единни кандидатури за органите, които се избират от Народното събрание ", сподели Гюров, който отдръпна кандидатурата си за шеф на Българска народна банка.

Той акцентира, че в момента обединението няма компромисна обща фигура за претендент за шеф на Народната банка. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР